Isnin, 8 Februari 2010

TESTIMONI SD2 ALPHA LIPID

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ok kali ni nak kongsikan testimoni saya sendiri yang mencuba produk baru New Image iaitu Slim Diet II.

Sebelum mencuba produk SD2 ni saya memang amalkan susu alpha lipid untuk kesihatan tubuh saya termasuk untuk turunkan berat badan saya. Terdahulu berat saya 56kg,semalam saya beranikan diri untuk timbang badan saya nak lihat hasilnya...dah turun jadi 54kg.Maksudnya dalam masa sebulan turun 2kg.berat badan saya.Gembira rasanya, walaupun penurunannya tak secepat SD2. Iyalah saya ni bagi susu badan kat baby, jadi tak bolehlah pentingkan diri sendiri, kena juga bagi khasiat yang sebaiknya kat baby. Sebab itulah saya tak amalkan produk SD2 dalam tempoh tersebut.

Sekarang ni baby dah minum susu tepung sepenuhnya, jadi saya pun apa lagi terus mecuba produk SD2 yang begitu panas dipasaran sekarang ni..hehe
Buat masa sekarang saya baru 7 hari(seminggu) minum SD2 ni, memang waktu mula nak minum rasa tak boleh nak hidu dan telan...maklumlah saya ni memang tak pernah dan tak boleh minum susu sebelum ni. Dulu pun masa mula nak minum susu alpha lipid macam ni juga, saya paksakan diri demi kesihatan tubuh.Akhirnya boleh juga dan begitulah dengan produk SD2 ni.

Apa yang best sangat, dalam masa seminggu saya minum SD2 berat saya dari 54kg dah turun jadi 53.5kg.Memang berkesan!!! Yang penting kita kena ikut cara minum yang betul dan jaga pemakanan sama, baru berat badan yang kita idamkan akan tercapai. Lagi satu jangan pula bila amalkan SD2 ni, susu alpha lipid terus tak minum, tak boleh macam tu.Susu alpha lipid tetap kena minum untuk kesihatan keseluruhan tubuh kita.

*UNTUK KESIHATAN TUBUH YANG BAIK DAN MILIKI BERAT BADAN YANG IDEAL*
Mulakan pagi anda dengan meminum segelas susu alpha lipid dan selepas beberapa minit baru minum SD2 untuk langsingkan tubuh anda dengan cepat dan secara sihat.

Ok bagi yang nak cuba tunggu apa lagi, jom order sekarang!!!

2 ulasan:

  1. lorr seminggu minum sd2 baru turun 500g, tgk testimoni org lain bukan main sampai 3, 4 kg turun

    BalasPadam
  2. Tul tu..canner tu johan..hihi

    BalasPadam