Khamis, 15 Oktober 2009

TESTIMONI IBU MENGANDUNG-KENCING MANIS

Bagi ibu-ibu yang mengandung yang mengalami kencing manis, kat bawah ni ada testimoni terbaru dari saya, jom baca kat bawah:-

NOR-KOTA KEMUNING
36 tahun
#Sedang menunggu hari untuk bersalin(due 22/10/09)
Nota: Mula mengambil dan amalkan susu alpha lipid pada bulan Ogos 2009.

Testimoni;-
1st week penggunaan, ada perubahan dari segi kecergasan lah. mengantuk dan tak larat nak puasa sampai terpaksa buka 1 hari. lepas seminggu badan dah cergas semula and keadaan gula dalam darah terkawal. Kalau dulu, sebelum minum susu alpha lipid tu, keadaan gula dalam darah tak terkawal langsung, kandungan gula tinggi walaupun makan nasi sikit dalam seminggu. Tapi setelah minum susu selama seminggu, keadaan gula dalam darah terkawal, tak tinggi despite amount nasi yang diambil dalam seminggu tu sikit dan tak berubah daripada sebelum minum.

Alhamdulillah sekarang Nor pun dan kembali sihat dan kencing manis pun dah takde.Beliau dahpun join jadi pengedar alpha lipid utk kegunaan sendiri dan juga utk yang minat nak beli dari Nor sendiri pun dialu-alukan.

Boleh juga call Nor utk tanya dan dengar sendiri pengalaman beliau semasa alami situasi mendebarkan alami kencing manis. Yalah kencing manis ni memang semakin bahaya apabila terkena pada ibu yang mengandung, tambah lagi tengah menunggu hari saja untuk bersalin.Bahaya pada ibu dan juga bayi dalam kandungan.

Nor: 013-3401108

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan